Deseori suntem intrebati despre:

Sunt distribuitor si vreau o oferta! Cum sa procedez?

Va recomandam sa trimiteti o cerere de oferta si detalii despre societatea dumneavoastra la adresa de email office@abelardodistribution.ro si in cel mai scurt timp veti fi contactat de managerul societatii Abelardo Distribution pentru detalii.

Sunt distribuitor. Care este comanda minima?

Marfa se poate livra in cazul distribuitorilor la palet de 18, 24 sau 30 buc. Se pot trimite si palet mixt de produse combinate.

Vreau sa cumpar! Cum sa procedez?

Contactati-ne telefonic sau pe email si va vom ajuta sa intrati in cel mai scurt timp in posesia produselor pe care le doriti. Marfa se livreaza in siguranta prin curierat.

Cum aflu marimea corecta pe care trebuie sa o comand?

Daca nu stiti ce produs se potriveste hornului dumneavoastra va rugam sa ne contactati telefonic sau la adresa de email si un reprezentant va va ajuta sa gasiti produsul potrivit pentru lucrarea dumneavoastra.

Oferiti garantie pentru produsele dumneavoastra?

DA! Produsele noastre sunt insotite de certificat de conformitate, agrement tehnic si certificat de garantie valabil impreuna cu bonul fiscal.

Cum se monteaza un capac?

Informatii despre pasii pe care trebuie sa-i urmati ca sa montati corect un capac, gasiti in pagina Instructiuni de montaj.

Contact si program de lucru?

Informatii despre cum ne puteti contact, precum si programul de lucru gasiti daca accesati pagina Contact. Pentru a beneficia de suport imediat contactati-ne telefonic!

Eliberati factura?

DA! Societatea noastra elibereaza documente fiscale pentru toate produsele aflate in stoc. Impreuna cu produsul comandat veti primi urmatoarele: factura fiscala, certificat de garantie, certificat de conformitate, agrement tehnic si instuctiuni de montaj.

Ai aflat raspunsul?

Daca nu ai aflat raspuns la intrebarile tale sau daca ai nevoie de sfaturi utile, foloseste formularul de mai jos si scrie-ne. Cineva iti va raspunde la intrebari!