Afișez toate cele 5 rezultate

Palarie cos fum diametrul ø180

Palarie cos fum ø180

205.00 lei

Palarie cos fum ø180 reprezinta partea terminala a hornului sau partea terminala a coloanelor de ventilatie. Acestea au ca rol principal protejarea hornului impotriva apei si asigura un tiraj natural a acestuia.

Palarie cos fum cu diametrul ø180 mm creste randamentul sursei de caldura si contribuie la reducerea cheltuielilor energetice.

Palarie cos fum diametrul ø210

Palarie cos fum ø210

215.00 lei

Palarie cos fum diametrul ø210 reprezinta partea terminala a hornului sau partea terminala a coloanelor de ventilatie. Are un design inovativ si util, prevenind impotriva refularii, impotriva precipitatiilor si deasemenea impotriva zburatoarelor, atunci cand hornul nu este utilizat gratie plasei de inox cu care sunt prevazute cele patru orificii de evacuare.

Palarie cos fum ø210 creste randamentul sursei de caldura si contribuie la reducerea cheltuielilor energetice.

Palarie cos fum diametrul ⌀250

Palarie cos fum ø250

275.00 lei

Palarie cos fum ø250 reprezinta partea terminala a hornului sau partea terminala a coloanelor de ventilatie. Acestea au ca rol principal protejarea hornului impotriva apei si asigura un tiraj natural a acestuia.

Palarie cos fum cu diametrul ø250 mm creste randamentul sursei de caldura si contribuie la reducerea cheltuielilor energetice.

Palarie cos fum diametrul ⌀400

Palarie cos fum ø400

385.00 lei

Palarie cos fum ø400 mm este prevazuta cu doua guri de aerisire pe fiecare latura. Are o dimensiune mai mare decat celelalte palarii de acoperire a cosului de fum din caramida. Aceasta este utilizata la cosuri pentru gratare de gradina, cuptoare pizza, afumatoare, seminee, centrale termice etc.
Se folosesc la cosuri de fum realizate din caramida plina, cu laturile exterioare de maxim 560mm x 560mm, protejeaza hornul si asigura un tiraj natural.

Palarie cos fum dreptunghiular

Palarie cos fum dreptunghiular

345.00 lei

Palarie cos fum dreptunghiular reprezinta partea terminala a hornului sau partea terminala a coloanelor de ventilatie. Acestea au ca rol principal protejarea hornului impotriva apei si asigura un tiraj natural a acestuia.

Palarie cos fum cu dimensiuni dreptunghiulare creste randamentul sursei de caldura si contribuie la reducerea cheltuielilor energetice.