Afișez toate cele 3 rezultate

Baza preluare condens cos fum ø210

Baza preluare condens cos fum ø210

175.00 lei

Baza preluare condens cos fum ø210 este folosit la baza hornului acestea avand ca rol principal eliminarea condensului din interiorul hornului, evitand astfel infiltratiile si deteriorarea hornului. Interiorul elementului este conceput special cu o panta care permite acumularea picaturilor de apa si evacuarea acestora prin orificiul special amenajat.

Baza preluare condens cos fum ø180

Baza preluare condens cos fum ø180

165.00 lei

Baza preluare condens cos fum ø180 este folosit la baza hornului acestea avand ca rol principal eliminarea condensului din interiorul hornului, evitand astfel infiltratiile si deteriorarea hornului. Interiorul elementului este conceput special cu o panta care permite acumularea picaturilor de apa si evacuarea acestora prin orificiul special amenajat.

Baza preluare condens cos fum ø250

Baza preluare condens cos fum ø250

186.00 lei

Baza preluare condens cos fum ø250 este folosit la baza hornului acestea avand ca rol principal eliminarea condensului din interiorul hornului, evitand astfel infiltratiile si deteriorarea hornului. Interiorul elementului este conceput special cu o panta care permite acumularea picaturilor de apa si evacuarea acestora prin orificiul special amenajat.